Поиск по этому блогу

пятница, 15 марта 2019 г.

CASBT у Твіттері: «Будьте осоторжньі, сайт Минфин распространяет ложную информацию. Можете по инструкции об перадресации звонков в Африки каки-нибудь перенаправить.… https://t.co/7VxzoNLw1K»

CASBT у Твіттері: «Будьте осоторжньі, сайт Минфин распространяет ложную информацию. Можете по инструкции об перадресации звонков в Африки каки-нибудь перенаправить.… https://t.co/7VxzoNLw1K»

Переадресація виклику

Послуга «Переадресація» дозволить вам залишатися на зв’язку, де б ви не знаходилися, та не пропустити важливий дзвінок. Ця послуга надає вам можливість переадресовувати вхідні дзвінки на інший номер тоді, коли ви зайняті, не можете відповісти на виклик або коли перебуваєте за межами покриття мережі «Київстар».
Ви можете переадресувати вхідні виклики, наприклад, на телефон фіксованої мережі, на інший мобільний телефон, на будь-який телефон за кордоном чи на ваш автовідповідач (послуга «Автовідповідач») для одержання голосових повідомлень.

Умови надання та використання послуги

Ця послуга надається абонентам всіх тарифних пакетів безкоштовно і включена в базовий пакет послуг зв’язку стандарту GSM.
Існує чотири типи переадресації:
Усі види переадресації ви можете установити за допомогою меню вашого телефону.
Деякі типи телефонів підтримують також додаткові види переадресації:

Як скористатися послугою

Щоб користуватися послугою «Переадресація виклику», потрібно зробити налаштування:
або

Тарифікація

Додаткова абонентська плата за дану послугу не стягується. Оплата за хвилину переадресованого дзвінка здійснюється по тарифах вихідного дзвінка в залежності від типу дзвінка і напрямку переадресації (мобільний/в межах України/міжнародний).
Окремо для тарифних планів «Весняний» та «Вільний студент» встановлюється плата за з’єднання переадресованого виклику на телефонні номери абонентів мережі рухомого (мобільного) зв’язку «Київстар» – 0,25 грн. Тариф наведений з урахуванням усіх податків та зборів.
Послуга "Переадресація виклику" також надається і в роумінгу. Якщо ви встановили безумовний тип переадресації (всі дзвінки), знаходячись в Україні, оплата буде такою ж, як ви би здійснювали вихідний дзвінок в межах України за умовами Вашого тарифного плану. Якщр ви встановили безумовну переадресацію, знаходячись у роумінгу, то оплата за переадресаований виклик знімається як плата за вхідний дзвінок в роумінгу і за вихідний переадресований дзвінок в роумінгу.
При використанні умовного типу переадресації в роумінгуоплата за переадресований виклик стягується як плата за вхідний дзвінок у роумінгу та за вихідний переадресований дзвінок у роумінгу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Merry Christmassssss...

https://ift.tt/3qjK2mF via /r/aww https://ift.tt/3yVix6E